torstai 23. maaliskuuta 2017

Hanna-tädin kakut

Heips!

Tänään vuorossa olisi klassiset Hanna-tädin kakut. Olen leiponut näitä ihan pienestä asti ja edelleen ovat erittäin hyviä.



HANNA-TÄDIN KAKUT


VALMISTUSAINEET:


50g   margariinia tai voita

1 dl   sokeria

1 ½ dl   vehnäjauhoja

1 dl   perunajauhoja

½ tl   soodaa

½ dl   hapanta kermaa



VALMISTUSOHJE:

  • Sulata margariini ja jäähdytä se.
  • Lisää sokeri puuhaarukalla sekoittaen.
  • Sekoita joukkoon jauhot ja sooda.
  • Lisää kerma ja sekoita taikina puuhaarukalla tasaiseksi.
  • Leivo taikinasta tanko ja jaa se yhtä suuriin osiin (noin 20 kpl).
  • Pyöritä taikinapalat palloiksi.
  • Paista pikkuleipiä 175 asteessa uunin keskitasossa noin 10 minuuttia.



Nämä ovat erittäin hyvän makuisia. Suosittelen!

Kertokaa ihmeessä jos kokeilitte ja mitä piditte! :-)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti