torstai 6. lokakuuta 2016

Omppupalat

Heippa!

Ensinäkin haluan vähän pohjustaa blogin muustosta. (Jos et vielä siis huomannut, blogini ei ole enään ainoastaan ruokablogi vaan myös sisustusblogi.) Muutokseen on vain yksi syy... Ajattelin lisätä tähän blogiin myös toisen lähellä syndäntäni olevan asian eli sisustamisen. :-)
Joka viikko tulee edelleen torstaisin klo. 18.00 uusi postaus ja facebookissani (sinne pääset tästä) kerron onko luvassa sisustus- vai ruokapostaus.



Onko maailman helpoin resepti nyt löydetty?!
Kokeilin tuossa tällaisia super helppoja herkkuja. Ohje oli todella, todella helppo ja yksinkertainen. Suosittelen.


OMPPUPALAT


VALMISTUSAINEET: 

500 g                     lehtitaikinaa

1-2                          omena 

1  1/2 tl                  sokeria (per pala)

0,5-1 tl                   kanelia (per pala)

(jos haluaa, niin pähkinöitäkin voi ripotella pinnalle)




VALMISTUSOHJE: 

  • Puolita lehtitaikina levyt keskeltä kahtia ja syntyneen neliöt kulmasta kulmaan.
  • Painele syntyneitä kolmioita keskeltä pienille kuopille, jotta sokeri ja kaneli pysyvät lehtitaikinan pinnalla paremmin.
  • Ripottele pinnalle sokeri ja kaneli. (mahdollisesti myös pähkinät)
  • Kuori omena ja pilko se n.0,5 cm paksuisiksi siivuiksi.
  • Aseta siivu lehtitaikinan leveämpään päähän.
  • Rullaa lehtitaikinat leveästä päästä ohuempaan päähän.
  • Voitele syntyneet rullat maidolla.
  • Paista 225 asteessa uuninkeskitasolla n. 15 min.




 Suosittelen erittäin paljon näitä omppupaloja. Nämä olivat erittäin hyvän makuisia.


Kertokaa ihmeessä jos kokeilitte ja mitä piditte! :-)
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti