torstai 6. huhtikuuta 2017

Inkkarin eväspiirakka


Moips!

Tänään päätin hetken mielijohteesta kokeilla tällaista Inkkarin eväspiirakkaa, jonka olen joskus aikoja sitten löytänyt Koululainen-lehdestä.




INKKARIN EVÄSPIIRAKKA


VALMISTUSAINEET:

1 paketti valmista voi- tai lehtitaikinalevyjä

150g   kinkkusuikaleita

2 tomaattia

200g   juustoraastetta

2 ½ dl   maitoa

4 kananmunaa

1 tl   mustapippurirouhetta

1 tl   basilikaa

½ tl   suolaa



VALMISTUSOHJE:

  •  Voitele pyöreä piirakkavuoka.
  • Painele sulaneet voitaikina levyt huolellisesti vuoan pojalle ja reunoille.
  •  Levitä pohjalle kinkkusuikaleet, viipaloidut tomaatit ja juustoraaste.
  • Sekoita kulhossa kananmunat, maito ja mausteet. Kaada se piirakkapohjan päälle.
  • Paista piirakkaa 225 asteessa uunin keskitasolla noin 35 minuuttia.





Tämä oli super helppo valmistaa! Makukin miellytti. Suosittelen erittäin vahvasti.


Kertokaa ihmeessä jos kokeilitte ja mitä piditte!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti