Tänään vuorossa olisi klassiset Hanna-tädin kakut. Olen leiponut näitä ihan pienestä asti ja edelleen ovat erittäin hyviä.
HANNA-TÄDIN KAKUT
VALMISTUSAINEET:
50g margariinia tai voita
1 dl sokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
½ tl soodaa
½ dl hapanta kermaa
VALMISTUSOHJE:
- Sulata margariini ja jäähdytä se.
- Lisää sokeri puuhaarukalla sekoittaen.
- Sekoita joukkoon jauhot ja sooda.
- Lisää kerma ja sekoita taikina puuhaarukalla tasaiseksi.
- Leivo taikinasta tanko ja jaa se yhtä suuriin osiin (noin 20 kpl).
- Pyöritä taikinapalat palloiksi.
- Paista pikkuleipiä 175 asteessa uunin keskitasossa noin 10 minuuttia.
Nämä ovat erittäin hyvän makuisia. Suosittelen!
Kertokaa ihmeessä jos kokeilitte ja mitä piditte! :-)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti