Tänään ajattelin tehdän makkaravartaita ja niiden kanssa helppoa ja raikasta tomaatti-sipuli-mozzarellasalaattia. Jälkiruoaksi on sitten mansikka-vesimelonismoothie.
Tämä ateria on täydellinen kuumana kesäpäivänä!
MAKKARAVARTAAT
4:lle
VALMISTUSAINEET:
2 kpl grillimakkaraa
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
1 vihreä paprika
8 kirsikkatomaattia
Punaisen ja vihreän paprikan tilalla voi käytää kesäkurpitsaa.
VALMISTUSOHJE:
- Leikkaa makkarat 16 yhtä suureksi palaksi.
- Leikkaa paprikat sopivan kokoisiksi.
- Pujota vuorotellen kasvikset ja makkaranpalat grillitikkuihin tai -vartaisiin. (Jos käytät puisia varrastikkuja, liota tikkuja vedessä ensin n.30 min.)
- Grillaa vartaita niin kauan, että makkarat ovat paistuneet kunnolla ja kasvikset hieman pehmenneet.
TOMAATTI-SIPULI-MOZZARELLASALAATTI
VALMISTUSAINEET:
2 isoa tomaattia
2 kevätsipulia
1 mozzarella
1/2 -1 tl suolaa
1/2 -1 tl pippuria
VALMISTUSOHJE:
- Pilko tomaatti, mozzarella ja kevätsipuli varsineen.
- Sekoita ainekset keskenään.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
MANSIKKA-VESIMELONISMOOTHIE
VALMISTUSAINEET:
500 g mansikoita (itse sulatin pakastemansikoita)
1/2 l vesimelonia
2-3 dl maustamatonta jogurttia
1 rkl hunajaa
VALMISTUSOHJE:
- Paloittele vesimelonit tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi.
- Mittaa mansikat vesimelonien joukkoon ja pyöräytä tasaiseksi.
- Mittaa jogurtti ja hunaja tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi.
Mielstäni tämä ateria on ihanan raikas.
Kertokaa ihmeessä jos kokeilitte ja mitä piditte. :-)
Kokeilin tota smoothiee ja oli tosi hyvää. :))
VastaaPoistaKokeilin tota smoothiee ja oli tosi hyvää. :))
VastaaPoistaKiva kuulla. Eikö ollutkin todella raikas? :)
Poista